Over mij

Mijn naam is David Treur en ik ben in 2015 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb gelijk mijn eigen praktijk in Amsterdam De Pijp geopend onder de naam ProMovement oefentherapie Amsterdam.

Door het regelmatig volgen van bijscholingen en cursussen blijf ik op de hoogte over nieuwste ontwikkelingen. 

Hierdoor heb mij kunnen specialiseren op het gebied van sportblessures, Reuma, artrose, lage rugpijn,  hoofdpijn, nek- en schouderklachten, chronische aandoeningen en Geriatrie (ouderen).

Over David Treur eigenaar ProMovement oefentherapie

Daarnaast heb ik de opleidingen voor sportmassage en medical taping al vrij snel na mijn studie afgerond. Bovendien heb ik 5 jaar gewerkt bij voetbalclub Roda’ 23 in Amstelveen waardoor ik affiniteit heb met sportblessures en revalidatie/training hiervan. 

Tenslotte heb ik gewerkt in de GRZ revalidatie zorg waardoor ik in orthopedische revalidatie, hart- long problematiek en ouderengeneeskunde ervaring heb opgedaan. Doordat ik zelf veel sport en op niveau heb gesport weet ik hoe belangrijk het is om optimaal gebruik te kunnen maken van je lichaam. Dit neem ik mee in mijn passie om jouw lichaam weer optimaal te laten presteren.

Wat vind ik belangrijk?

Verwachting, kwaliteit en samenwerken staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat jij als cliënt goed weet wat je kunt verwachten in het behandelproces. Hierbij is samenwerken met elkaar heel belangrijk en hecht ik veel waarde aan kwaliteit. Ik neem graag net even wat meer tijd voor jouw verhaal.  Inhoudelijk is het vroegtijdig opsporen van klachten een eerste stap naar het verminderen van de belasting en uiteindelijk de balans van het lichaam verbeteren.  

Ook zonder klachten kun je bij mij terecht. Voorkomen is beter dan genezen!

Gecertificeerd:

  • Oefentherapeut Mensendieck (BSc)
  • Sportmasseur (NGS)
  • Reuma & Artrose (ReumanetNL)
  • Slaapoefentherapeut
  • Medical taping concept (MTC)
ProMovement oefentherapie Amsterdam Zuid: Word pro in jouw beweging!

Ben je aanvullend verzekerd?

Dan wordt de behandeling voor jou vergoed

Doordat wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wordt het aantal behandelingen in jouw pakket gewoon vergoed. Daarna volgt er een standaard tarief. De actuele tarieven kun je hier bekijken.

Contactformulier

Netwerken

ProMovement oefentherapie hecht veel waarde aan kwaliteit en is aangesloten bij meerder netwerken:

Logo Kwaliteitsregister Paramedici
KPP
Logo Reumanet.nl
Reumanet.nl
Promovement is aangesloten bij Artrose Netwerk
Artrose Netwerk
Logo VVOCM
VVOCM

Partners

ProMovement oefentherapie wil de beste zorg voor jouw en daarom wordt er voortdurend samengewerkt met ander disciplines en praktijken.

Links van partners:

www.plexusuithoorn.nl

www.orthoparc.nl

www.oefentherapie.nl

www.reumanederland.nl