Tarieven

Oefentherapie ( Cesar/Mensendieck)  worden door de zorgverzekeringen uit de aanvullende polis vergoedt. Dus als de verzekering fysiotherapie dekt dan dekt deze ook oefentherapie. Daarnaast is het bij sommige zorgverzekeraars zo dat de vergoedingen voor oefentherapie samengaan met andere therapieën, bijvoorbeeld fysiotherapie. Controleer dus voor alle zekerheid even je polisvoorwaarden voor de exacte vergoedingen.

Bekijk wel eerst je eigen verzekeringspakket aangezien Oefentherapie Mensendieck vergoed wordt uit de aanvullende verzekering. Dit houdt in dat je een standaard vergoeding hebt die minimaal 6 tot 9 of 12 behandelingen vergoedt.

Als je benieuwd bent naar een compleet overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar en wat de kosten hiervan zijn, kijk dan op: https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/oefentherapie-mensendieck-en-cesar.aspx

Goed om te weten:

Oefentherapie en fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder je eigen risico.

Over het algemeen worden ongeveer 30 behandelingen per jaar als zeer ruime dekking beschouwd.

Als je NIET aanvullend verzekerd bent, bekijk dan hier de actuele tarieven.

Je mag de basisverzekering en de aanvullende verzekering afsluiten bij verschillende verzekeraars. Let op: daar kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

Je kunt zelf de zorgverzekeringen vergelijken op:

https://www.independer.nl/zorgverzekering

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/zorgvergelijker

Let op: Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie. Vóór het afsluiten van een andere polis moet je altijd goed de polisvoorwaarden lezen.

Sportmassage:

1/2 uur: € 32,-
1 uur: € 60,-

Medical taping:

€ 7,50 

Ben je aanvullend verzekerd?

Dan wordt de behandeling voor jou vergoed

Doordat wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wordt het aantal behandelingen in jouw pakket gewoon vergoed. Daarna volgt er een standaard tarief. De actuele tarieven kun je hier bekijken.

Contactformulier